Ananaspaj
En fruktig och söt efterrätt. Passar utmärkt senare på kvällen efter att man har grillat.
Lätt att tillaga och kan även frysas in för att plockas fram vid senare tillfälle.
Lätt att tillaga och kan även frysas in för att plockas fram vid senare tillfälle.
Ananaspaj
Deg:
150 g margarin
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 dl socker
1 burk krossad ananas
1/2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 ägg
1 burk crème fraishe
Smält margarinet och knåda ihop ingredienserna till degen.
Tryck ut degen i en smord pajform.
Blanda ingredienserna till fyllningen och häll i formen.
Pajen gräddas med fyllningen i 200° i 15-20 minuter.
Servera pajen något avsvalnad.
Gott med glass till eller som den är.
Deg:
150 g margarin
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 dl socker
1 burk krossad ananas
1/2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 ägg
1 burk crème fraishe
Smält margarinet och knåda ihop ingredienserna till degen.
Tryck ut degen i en smord pajform.
Blanda ingredienserna till fyllningen och häll i formen.
Pajen gräddas med fyllningen i 200° i 15-20 minuter.
Servera pajen något avsvalnad.
Gott med glass till eller som den är.
Kommentarer
Postat av: HOBBYFOTOGRAF ERICA PETTERSSON
Åh, den Ananaspajen har jag gjort några gånger. Den är supergod!
Postat av: Anonym
många fina recept här ju L jag har än så länge två goda recept inne på min blogg..gå gärna in och kolla. fler kommer det att bli efterhand.
Postat av: Anonym
Å...denna dessertpajen har jag blivit bjuden på hos en barndomsvän många gånger samt att jag gjort den några gånger själv. Smaskens med en kula vanligglass till!!!
Postat av: chili
Jag har testat din cheesecake och den va mycket god. Ska ta och lägga upp receptet på vår blogg o länka till dej en dag:)
Postat av: chili
detta recept har jag med liggandes i gömmerna:) Det é så gott!
Postat av: chili
oja de där pestobullarna funkar utmärkt i picknickkorgen:)
Trackback